patizon

25.10.2011 00:00

Patizonové karbanátky pro masožravce

1kg mletého masa, 4 rohlíky, 3 vejce, 1 patizon, sůl, pepř, majoránka, česnek. Patizon oloupeme, nastrouháme a pak vše smícháme a tvoříme karbanátky. Ty můžeme ale nemusíme obalit ve strouhance a smažíme na oleji nebo je necháme upéct v troubě - bez oleje.  
24.10.2011 23:59

Patizonové karbanátky

2 patizony - používáme spíš žluté patizony, mají jemnější chuť, 3 vejce, polohrubá nebo hrubá mouka, 200 g tvrdého sýra, sůl, pepř, strouhanka, olej nebo sádlo na smažení. Patizony zbavíme jadýrek, oloupeme - jsou-li mladé nemusíme a nastrouháme na hrubším struhadle. Přidáme vejce, mouku dle...

Vyhledávání

Kontakt

Ekofarma Boršov Boršov 84
Moravská Třebová
56921
736779094