
Patizonové karbanátky
24.10.2011 23:59
2 patizony - používáme spíš žluté patizony, mají jemnější chuť, 3 vejce, polohrubá nebo hrubá mouka, 200 g tvrdého sýra, sůl, pepř, strouhanka, olej nebo sádlo na smažení.
Patizony zbavíme jadýrek, oloupeme - jsou-li mladé nemusíme a nastrouháme na hrubším struhadle. Přidáme vejce, mouku dle potřeby, sýr taktéž nahrubo nastrouhaný, osolíme, opepříme. A tvoříme karbanátky. Ty pak jen oválíme ve strouhance a smažíme na oleji či sádle.
Podáváme buď jen tak samotné, s br.kaší, se salátkem....
Kontakt
Ekofarma Boršov a Selčina komůrka
Farma:
Boršov 84
56921 Moravská Třebová
Selčina komůrka:
Boršov 67
569 21 Moravská Třebová
Selčina komůrka 736779094
danielovam@tiscali.cz,
www.facebook.com/selcinakomurka
Ekofarma 776715041
ekofarmaborsov@gmail.com
Farma:
Boršov 84
56921 Moravská Třebová
Selčina komůrka:
Boršov 67
569 21 Moravská Třebová
Selčina komůrka 736779094
danielovam@tiscali.cz,
www.facebook.com/selcinakomurka
Ekofarma 776715041
ekofarmaborsov@gmail.com